Tájékoztatjuk látogatóinkat, hogy a színház és a Pannon Kapu Kulturális Egyesület mindennapjairól és rendezvényeiről kép-és videofelvételek készülnek, amelyeken felismerhetők, beazonosíthatók lehetnek a felvételen szereplő személyek, s amelyeket az alábbi médiafelületeken tervezünk nyilvánosságra hozni:

  • hu
  • facebook/pannonkapu
  • instagram/ pannonkapu
  • Szentgotthárd Városi Tv

A rendezvény területére történő belépéssel ( ráutaló magatartás) jelen tájékoztatást tudomásul véve hozzájárul, hogy kép illetve videofelvétel készülhet Önről, melyet nyilvánosságra hozhat a rendezvény szervezője.

Az adatkezeléssel, valamint az ahhoz fűződő jogaival kapcsolatban bármikor kérhet tájékoztatást az alábbi elérhetőségeinken, továbbá kérheti, hogy azokat a felvételeket, amelyeken felismerhető vagy beazonosítható ne hozzuk nyilvánosságra, illetve kérheti a megjelentetett felvételek eltávolítását, törlését.

Adatkezelő neve: Pannon Kapu Kulturális Egyesület
postai címe: 9970 Szentgotthárd, Széll K. tér 7.
email címe: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
telefonszáma: 0694554104

Személyes adatai védelméhez fűződő jogai megsértése esetén további jogorvoslati lehetőségért a Nemzeti Adatvédelmi és Információs Hatósághoz fordulhat az alábbi elérhetőségeken:

Hivatalos név: Nemzeti Adatvédelmi és Információs Hatóság
Postai cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c
Telefonszám: 30/391400
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
weboldal: www.naih.hu