Tel.: +36-94/554-106 vagy +36-20/278-0504
 

Civil zsurnaliszta visszatekintő

A 2023. október 12-én megrendezett Civil Zsurnaliszta tanfolyam a Színházban izgalmas és informatív esemény volt, amelyen résztvevők széles körben megismerkedhettek a legújabb újságírási technikákkal és a média manipulációival.

A tanfolyam során a résztvevők betekintést nyerhettek a legújabb trendekbe az újságírás terén. A szakemberek bemutatták a tik tok világát, és hogyan lehet hatékonyan használni ezt a platformot a hírek terjesztésére és a közönség elérésére. A résztvevők megtanulhatták, hogyan lehet a rövid videók erejét kihasználni a tartalom előállításában és a közönség megszólításában.
A tanfolyam másik fontos témája a média manipuláció volt. A résztvevők megismerhették a különböző manipulációs technikákat, amelyeket a média gyakran alkalmaz a közvélemény befolyásolására. A szakemberek segítségével a résztvevők megtanulhatták, hogyan lehet felismerni és kritikusan értékelni ezeket a manipulációs módszereket, és hogyan lehet objektív és megbízható információkat közvetíteni a közönség felé.
A tanfolyam továbbá bemutatta a mesterséges intelligencia szerepét a médiában. A résztvevők megismerhették, hogyan lehet a mesterséges intelligenciát felhasználni a tartalom előállításában és a hírek elemzésében. A szakemberek bemutatták a legújabb technológiákat és eszközöket, amelyek segítségével hatékonyabban lehet dolgozni az újságírás területén.

A Civil Zsurnaliszta tanfolyam tehát egy rendkívül hasznos és informatív esemény volt, amely lehetőséget adott a résztvevőknek a legújabb újságírási technikák megismerésére, a média manipulációinak felismerésére, valamint a mesterséges intelligencia szerepének megértésére az újságírásban. A tanfolyam segített a résztvevőknek fejleszteni a szakmai ismereteiket és készségeiket, hogy hatékonyabban tudjanak dolgozni a média világában.

 

KERESSEN MINKET:

Pannon Kapu Kulturális Egyesület
Szentgotthárd, Széll Kálmán tér 7.
Telefon: +36-94/554-106
Mobil: +36-20/278-0504
info.pkke@gmail.com

NYITVATARTÁS:

Kedd - Péntek: 9:00 - 17:00
Szombat: 10:00 - 14:00
Vasárnap - Hétfő: szünnap
(rendezvények esetén módosul)