Hírek

Szerelmesek Fesztiválja 2019.

A Szerelmesek Fesztiválját 2015-ben rendezte meg első ízben a város, azóta számos népszerű produkciót láthattak és hallhattak a szentgotthárdiak és az ide látogatók. Idén is színes programkínálattal várják a szervezők a szerelmeseket és nem szerelmeseket egyaránt.

Június 19-én, szerdán a Kaposvári Roxínház Anconai szerelmesek című előadásával indul az idei fesztivál. Másnap a Csákányi László Filmszínház egy különleges mozis programot kínál az érdeklődőknek, péntektől pedig egymást követik a jobbnál jobb előadások, programelemek. Fotókiállítás, mozifilmek, Hrabovszky-Orth Katinka és Labritz András sanzon estje, a Valami csaj(ok) című darab Pokorny Lia és Őze Áron előadásában, Fortissimo elektroswing koncert, Reinas del Ritmo Conga Show és retro disco is várja majd a fesztiválozókat aznap.

Június 22-én, szombaton a Thália Tanoda Mandarin c. előadása egy nem mindennapi élményt kínál a színházkedvelőknek, hiszen egy különleges, mozgásszínházi előadást láthatnak azok, akik jegyet váltanak a darabra. Este a várkerti szabadtéri színpadon a Pa-dö-dö és a Soulwave koncertje szórakoztatja majd a közönséget, majd pedig az Albatrosz zenekar utcabálja zárja le a szombati programot.

Vasárnap a népszerű íróval, Lakatos Leventével találkozhatnak azok, akik ellátogatnak a Színház aulájába a délután folyamán. Természetesen a gyermekek sem maradhatnak ki a jóból, nekik a Kakaó zenekar koncertjével kedveskednek a szervezők a várkerti szabadtéri színpadon. Késő délután a Széchenyi István Általános Iskola sportcsarnokában Vujity Tvrtko - Túl minden határon c. előadását hallgathatják meg az érdeklődők, este pedig a Várkertben a Zenevonat koncertjére várják az LGT rajongókat, hiszen Veres Mónika (Nika), Heincz Gábor (Biga) és az Abrakazabra zenekar mellett Solti János és Karácsony János is színpadra lép örökzöld LGT slágerekkel.

A hétvége folyamán mozifilmek, gyermekprogramok – ugrálóvár és játszóház –, valamint széles ital- és ételkínálat várja a Várkertben a Szerelmesek Fesztiváljára ellátogatókat.

A fesztivál több programeleme ingyenes, a belépőjegyes előadásokról, a jegyárakról és a fesztivállal kapcsolatos minden hasznos információról a www.szerelmesekfesztivalja.hu oldalon, valamint a Pannon Kapu Kulturális Egyesület irodájában tájékozódhatnak.

Program kezdete: 2019. június 19. szerda, 20:00
Program vége: 2019. június 23. vasárnap, 23:00
Helyszín: Több helyszínen
Szervező: Pannon Kapu Kulturális Egyesület