A fürdő a valódi spa, wellness- és gyógyfürdők minden igényét kielégíti. A medencéket a közelben levő parkban található termálkút látja el cca.: 35° C fokú termálvízzel.

A kikapcsolódni vágyó vendégek egy valódi mediterrán világba csöppenhetnek: a termálfürdő hatalmas üvegkupolája alatt pálmafák, banánfák és egész évben zöldellő növények biztosítanak különleges hangulatot. Itt még a januári hidegben is mediterrán nyár lakozik.

2008-ban építőipari nívódíjat nyert el egyedi stílusú fürdőnk. A kültéri és beltéri medencék nagy élményeket rejtegetnek, de a csúszdák szerelmesei sem unatkozhatnak. A komplexum nemcsak a fürdőzést kedvelőknek ideális szabadidős célpont, hiszen uszoda és fitnesz részleg is várja az aktív kikapcsolódás híveit.

A fürdő egyben a nyugalom szigete: a szaunapark bensőséges hangulata, illatos felöntései elfeledtetik a mindennapok gondjait. A testi-lelki feltöltődés pedig a wellness részlegen válhat teljessé: a széles masszázspaletta mellett akár egy kényeztető aromafürdőt is választhatnak a vendégek, így a feltöltődés garantált minden látogató számára.