SZENTGOTTHÁRD KULTURÁLIS ÉLETE ONLINE

Szerelmesek Fesztiválja 2018.

A többnapos rendezvény Masszi Ferenc Prima primissima díjas festőművész kiállításának megnyitójával kezdődött a Templomgalériában, majd a Csákányi László Filmszínházban nézhették meg az érdeklődök a Merülés a szerelembe című filmet. Fél 7-kor kezdődött el Hámori Gabriella előadásában Gyarmati Fanni naplója, ami Radnóti Miklós feleségének 1935 és 1946 közötti naplóbejegyzéseit elevenítette fel. Ezt követően a Színházban Gubás Gabi és Fenyő Iván Ha lenne más estje következett, majd Pély Barna akusztikus koncertje zárta az első napot.

Szombaton ismét rengetegen érkeztek a Színházba, ahol Jordán Adél és Szabó Kimmel Tamás előadásában megnézhették a Bagoly és cica című darabot. Este 8-tól a Várkertben Radics Gigi és Király Viktor koncertjére látogathattak ki az érdeklődők, amit az Abrakazabra zenekar kísért. 11 órától DJ Shepherd szolgáltatta a jobbnál jobb szerelmes slágereket.

Vasárnap felléptek a PresiDance TSE ovis csoportjának táncosai a Várkertben, majd a Kiskalász zenekar gyermekkoncertjén tombolhattak az ifjoncok. Fél 7-től a Kolostorudvarban a Magyarock Dalszínház előadásában nézhették meg az érdeklődők a Doktor Herz musicalt. Az idei Szerelmesek Fesztiválját Charlie és Malek Andre koncertje zárta, amit az Abrakazabra zenekar kísért.

Képek