SZENTGOTTHÁRD KULTURÁLIS ÉLETE ONLINE
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Kern-Koltai Napok

20 ÉVE LÉPETT FÉLRE A MINISZTER
- KERN ÉS KOLTAI SZENTGOTTHÁRDON ÜNNEPEL

A rendszerváltás óta bemutatott magyar filmek közül ma is kimagaslóan a Miniszter félrelép vezeti a nézettségi statisztikákat, a maga közel 700 ezer nézőjével. A főszereplő- és rendező páros, Kern András és Koltai Róbert kereken 20 éve mutatta be a vígjátékot, ebből az alkalomból a szentgotthárdi Csákányi László Filmszínházban ünnepelnek. Az eseményhez a szervezők további izgalmas programokat is kapcsoltak, így jött létre a KERN-KOLTAI NAPOK, amely a filmvetítésen túl nem mindennapi színházi előadásokat is tartogat az érdeklődők számára.

Az első napon KOLTAI RÓBERT Jászai Mari-díjas színművész a LERAJZOLOM PERCEK ALATT c. önálló zenés kabaréjával szórakoztatja majd a nagyérdeműt a szentgotthárdi színházban. A humoros történetekből, paródiákból és jól ismert dalokból összeállított műsora garantáltan önfeledt kikapcsolódást nyújt a közönségének. Kiderül az is, hogy a cím az Activity egykori televíziós játékra utal-e, amelyben a legviccesebb jelenetek azok voltak, amikor Koltai Róbertnek rajzolnia kellett. „Láttam Koltai Róbertnek ezt az önálló estjét. Illetve - most már biztosan állíthatom - hogy szinte semmit se láttam belőle. Ugyanis könnyesre röhögtem magam végig alatta...” (Sándor György)

A rendezvény második programeleme a nagysikerű magyar filmvígjáték, A MINISZTER FÉLRELÉP vetítése és a film bemutatójának 20. évfordulójához kapcsolódó különleges este a szentgotthárdi moziban, ahol személyesen is közreműködik a kettő főszereplő: Vitt Péter miniszter, azaz KERN ANDRÁS és akinek mindig el kell vinni a balhét: Galamb Sándor titkár, azaz KOLTAI RÓBERT.

A rendezvénysorozat harmadik napján ismét a színházé a főszerep: a Vígszínház és Orlai Produkciós Iroda KELLÉKES c. közös darabját  tekinthetik meg az érdeklődők KERN ANDRÁS, Kossuth-díjas színművész fantasztikus előadásában. Eberhard Streul kortárs német  író darabja, Parti Nagy Lajos bravúros átiratával egy színházi kellékes másfél órás "one man show"-ja.  Az előadás során cserélődnek a hol elementáris, hol borongós anekdoták, színész-karikatúrák, megelevenedik a színház vonzó ellentmondásos világa. "És egyébként is: nagy marhaság, ez az egész színház-izé!"

Információ:
Szép Renáta
Tel: +36-94-553-044 / Mobil: +36-70-213-7513
E-mail: titkarsag@szentgotthard.hu

 

A PROGRAMOK:

2017. SZEPTEMBER 28. (CSÜTÖRTÖK),
SZENTGOTTHÁRDI SZÍNHÁZ (Szentgotthárd, Széll Kálmán tér 7.)
19.00 LERAJZOLOM PERCEK ALATT – Koltai Róbert önálló zenés kabaréja

Jegyárak -> felnőtt: 1200,- Ft, diák/nyugdíjas: 900,- Ft
Elővétellel kapcsolatos információk: 94/554-106, www.pannonkapu.hu

2017. SZEPTEMBER 29. (PÉNTEK)
CSÁKÁNYI LÁSZLÓ FILMSZÍNHÁZ (Szentgotthárd, Hunyadi út 1.)
18:30 A MINISZTER FÉLRELÉP – a magyar filmvígjáték vetítése
20:30 EGY ÁGYBAN AZ ELLENZÉKKEL – egy különleges este a film bemutatásának 20. évfordulóján Kern Andrással és Koltai Róberttel.

Jegyár: 1000,- Ft (a vetítésre és a közönségtalálkozóra egyaránt érvényes)
További információk és online helyfoglalás: www.csakanyimozi.hu

2017. SZEPTEMBER 30. (SZOMBAT)
SZENTGOTTHÁRDI SZÍNHÁZ (Szentgotthárd, Széll Kálmán tér 7.)
19.00 A KELLÉKES - a Vígszínház és az Orlai Produkciós Iroda közös előadása Kern Andrással.

Jegyárak -> felnőtt: 1200,- Ft, diák/nyugdíjas: 900,- Ft
Elővétellel kapcsolatos információk: 94/554-106, www.pannonkapu.hu

Mindhárom estére szóló kedvezményes jegyár -> felnőtt: 2900,- Ft, gyermek/nyugdíjas: 2400,- Ft!
A kedvezményes jegy a Pannon Kapu Kulturális Egyesületnél vásárolható szeptember 27-ig!

 

 

 

 

Képek